Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
14 ° 5 °

dl.

matí

tarda

8 ° 2 °

dt.

4 ° 1 °

dc.

9 ° 2 °

dj.

11 ° 5 °

dv.

12 ° 6 °

La previsió

Tarda de sol ambient suau

De moment la situació meteorològica continua marcada per un temps força tranquil. Aquesta tarda dominarà el sol a Barcelona i la resta de Catalunya. A més les temperatures pujaran i seran molt agradables, amb màximes entre 15 i 16 graus. Els vents seran fluixos de mar cap a terra, mentre que a la mar dominarà el marejol. Demà els núvols augmentaran al llarg del dia. alhora que les temperatures aniran a la baixara, de fet les mínimes es registraran al final del dia.

image/svg+xml 5° / 14° Garraf 3° / 13° Alt Penedès 4° / 13° Baix Llobregat 2° / 13° Vallès Occidental 5° / 14° Barcelonès 3° / 13° Vallès Oriental 5° / 13° Maresme nuvol_prim sol nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim
image/svg+xml 5° / 14° Garraf 3° / 13° Alt Penedès 4° / 13° Baix Llobregat 2° / 13° Vallès Occidental 5° / 14° Barcelonès 3° / 13° Vallès Oriental 5° / 13° Maresme sol sol sol variable sol variable variable

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

El NitBus engega una prova pilot perquè dones i menors puguin baixar entre parades

Des d'aquest dissabte a la nit els usuaris poden sol·licitar en quin punt volen baixar per acostar-se al màxim a la seva destinació. La intenció és reduir el trajecte que han de fer a peu tot sols de nit en zones amb poc moviment de gent. En un principi s'atendran les peticions que facin menors i dones, però també s'intentarà atendre les peticions d'altres persones, en funció de la possibilitat del servei.

Com funciona? La persona que ho requereixi haurà d'avisar al conductor del lloc aproximat on vol fer la parada addicional. Amb aquesta informació el conductor intentarà buscar el lloc més segur per aturar-se.  Això sí, la baixada a demanda, fora de parades, només es permetrà per la porta davantera.

La prova pilot permetrà analitzar a l'AMB com afecta aquest tipus de mesura en l'operativa habitual de la línia pel que fa als conductors i a la regularitat del servei.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dl.

dt.

dc.

dj.

dv.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, diumenge 25 de febrer

  Avui, diumenge 25 de febrer

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!