captcha

avui

matí

tarda

º
24 ° 19 °

dc.

matí

tarda

22 ° 18 °

dj.

22 ° 18 °

dv.

23 ° 17 °

ds.

23 ° 17 °

dg.

21 ° 16 °

La previsió

Dimarts (encara) sense novetats

Cel variable aquest dimarts, amb núvols baixos que seran més abundants a primera i última hores del dia i més clarianes al centre de la jornada. La temperatura serà molt similar i es podrà acostar un dia més als 25 ºC. Hi haurà boirines i mala visibilitat, especialment de bon matí. Aquest dimecres arribarà un canvi important, amb pluges, algunes tempestes i un descens de la temperatura. La inestabilitat es podria allargar també aquest dijous.

image/svg+xml 17° / 24° Garraf 15° / 24° Alt Penedès 17° / 25° Baix Llobregat 15° / 24° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 15° / 23° Vallès Oriental 18° / 23° Maresme variable variable variable variable variable variable variable
image/svg+xml 17° / 24° Garraf 15° / 24° Alt Penedès 17° / 25° Baix Llobregat 15° / 24° Vallès Occidental 19° / 24° Barcelonès 15° / 23° Vallès Oriental 18° / 23° Maresme variable nuvol_prim variable nuvol_prim variable nuvol_prim variable

beteve el temps

Loading
Play
Jessica Moreno Cusac

Sants-Montjuïc tindrà 15 quilòmetres més de carril bici

Els barris de la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell seran els més beneficiats per l'ampliació de la xarxa de carrils bici que es farà al districte de Sants-Montjuïc. Un dels vials més esperats és el del passeig de la Zona Franca. Serà un carril central i tindrà una extensió de més d'un quilòmetre i mig. L'associació Amics de la Bici valora molt positivament l'ampliació de carrils bici, però alerta l'Ajuntament que "si vol canviar el model de ciutat, els carrils bici no es poden fer sense molestar els cotxes perquè no s'aconseguirà reduir l'ús del vehicle privat i per tant no serà útil per als ciclistes", assegura Albert Garcia.

Els ciclistes també tindran un espai a l'eix comprès entre els carrers de la Mineria i del Foc o al carrer dels Motors. L'eix del Parc Logístic i els carrers 2 i 6 de la Zona Franca també tindran un carril bici.

El carril bici de Creu Coberta, ajornat

A la resta del districte, els ciclistes tindran un espai a l'avinguda de la Reina Maria Cristina, al carrer del Moianès o a l'avinguda de Madrid. De moment queda ajornat el carril de l'eix Creu Coberta - Sants. La responsable de Mobilitat de Sants-Montjuïc, Esther Pérez, afirma que "es trigarà més a poder-se posar en marxa perquè si presentem un carril bus, això vol dir que es redueix a un carril la circulació i queden molt poques opcions en un carrer tan transitat com aquest". Tot i això sobre la taula hi ha la possibilitat de fer un carril compartit entre ciclistes i autobusos, una proposta que no acaba d'agradar a alguns conductors pels problemes de seguretat que suposa.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dc.

dj.

dv.

ds.

dg.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimarts 17 d'octubre

  Avui, dimarts 17 d'octubre

   • 17/10/2017 12:20 hEstà passant

   Publicitat

   Publicitat

   Notícies per districte

   Publicitat

   Més vist

   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!