captcha

avui

matí

tarda

º
27 ° 22 °

dj.

matí

tarda

29 ° 24 °

dv.

29 ° 25 °

ds.

31 ° 25 °

dg.

30 ° 25 °

dl.

30 ° 25 °

La previsió

Tarda amb núvols prims

Com ja va passar ahir, aquest dimecres ha començat amb el cel completament ennuvolat a Barcelona. Al llarg del matí però, s'han obert grans clarianes. Durant la tarda l'ambient serà assolellat però amb intervals de núvols prims. El vent a la costa serà fluix de mar cap a terra, i per tant, la mar estarà tranquil•la i dominarà el marejol. Si aquest dies hem gaudit d'unes temperatures agradables per les dates, a partir d'aquest dijous s'enfilaran de forma clara i tornaran a ser plenament estiuenques.

image/svg+xml 21° / 27° Garraf 17° / 30° Alt Penedès 21° / 28° Baix Llobregat 19° / 29° Vallès Occidental 22° / 27° Barcelonès 19° / 28° Vallès Oriental 21° / 26° Maresme variable variable variable nuvol_prim variable variable variable
image/svg+xml 21° / 27° Garraf 17° / 30° Alt Penedès 21° / 28° Baix Llobregat 19° / 29° Vallès Occidental 22° / 27° Barcelonès 19° / 28° Vallès Oriental 21° / 26° Maresme sol nuvol_prim nuvol_prim sol nuvol_prim sol sol

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

La gent gran de Sarrià demana “un parell de cadires” a les parades de bus

És un tema recurrent al Casal de Gent Gran Can Fàbregas i als carrers de Sarrià: moltes parades d'autobús no tenen marquesina amb un banc per seure-hi i la gent gran ha d'esperar l'autobús dreta. De fet, gairebé totes les parades que només tenen pal de parada coincideixen amb les del Bus del Barri, que transita per carrers més estrets, i no hi ha espai per instal·lar-hi una marquesina. La gent gran no només ha d'esperar dreta l'autobús sinó que es tracta de busos del Barri, que tenen una freqüència d'entre 20 i 30 minuts.

Els veïns apunten que, per exemple, a la parada del 130 del carrer de Bonaplata amb Pedró de la Creu hi cabrien un parell de cadires. Creuen que aquesta no seria una despesa gaire gran i milloraria molt el benestar de la gent gran de Sarrià. Frederic Bou explica que “molta gent decideix utilitzar els ferrocarrils o agafar un taxi per no haver d'esperar drets a la parada mitja hora”. De fet, moltes persones opten per seure en un pedrís mentre esperen.

En resposta a la queixa de Frederic Bou a l'últim consell plenari del districte, l'Ajuntament va dir que era conscient d'aquest problema i que estudiarà la possibilitat d'instal·lar cadires en algunes parades d'autobús que només tenen pal de parada.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 26 de juliol

  Avui, dimecres 26 de juliol

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!