captcha

avui

matí

tarda

º
18 ° 10 °

dc.

matí

tarda

20 ° 11 °

dj.

21 ° 11 °

dv.

17 ° 12 °

ds.

16 ° 11 °

dg.

16 ° 11 °

La previsió

Tres dies de sol

El sol s'imposarà de manera clara aquest dimarts, només amb alguns núvols prims inofensius. La temperatura tirarà amunt, amb una màxima que es tornarà a acostar a la marca dels 20 ºC. Dimecres i dijous es mantindrà la mateixa situació, encara amb més suavitat. El proper canvi de temps podria arribar divendres, amb un front que podria deixar més núvols que no pas pluja però que obriria les portes a un descens de la temperatura.

image/svg+xml 9° / 18° Garraf 6° / 18° Alt Penedès 6° / 19° Baix Llobregat 6° / 20° Vallès Occidental 10° / 18° Barcelonès 5° / 19° Vallès Oriental 9° / 18° Maresme sol nuvol_prim sol sol nuvol_prim nuvol_prim sol
image/svg+xml 9° / 18° Garraf 6° / 18° Alt Penedès 6° / 19° Baix Llobregat 6° / 20° Vallès Occidental 10° / 18° Barcelonès 5° / 19° Vallès Oriental 9° / 18° Maresme nuvol_prim sol sol nuvol_prim sol variable nuvol_prim

beteve el temps

Loading
Clara Soteras

Afectacions al trànsit per la Volta Ciclista

La darrera etapa de la Volta Ciclista s'inicia a les 11 h a l'Hospitalet de Llobregat i continuarà a través de la Gran Via, fins a Montjuïc, on farà un circuit de vuit voltes. Les principals afectacions al trànsit començaran a les 10 h i modificaran el recorregut de 21 línies.

La Volta Ciclista arribarà fins a la plaça d'Espanya i continuarà per la zona de Monjuïc, a l'avinguda de l'Estadi passant per davant del MNAC, el Palau Sant Jordi, el Jardí Botànic i la Fundació Miró. Després de vuit voltes en aquesta zona la competició finalitzarà al capdamunt de l'avinguda de Reina Maria Cristina.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dc.

dj.

dv.

ds.

dg.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimarts 28 de març

  Avui, dimarts 28 de març

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!