captcha

avui

matí

tarda

º
20 ° 6 °

dl.

matí

tarda

20 ° 8 °

dt.

21 ° 10 °

dc.

20 ° 11 °

dj.

21 ° 12 °

dv.

21 ° 12 °

La previsió

Gran contrast tèrmic entre el dia i la nit

La matinada de diumenge destacarà per l'ambient fred, però la resta del dia la temperatura serà agradable. S'espera valors nocturns per sota dels 10 ºC, sobretot als barris propers al riu Besòs. La temperatura màxima podrà arribar fins als 20 ºC. L'estat del cel serà serè i es mantindrà així durant l'inici de la setmana que ve.

image/svg+xml 8° / 20° Garraf 6° / 18° Alt Penedès 5° / 19° Baix Llobregat 6° / 19° Vallès Occidental 6° / 20° Barcelonès 4° / 18° Vallès Oriental 9° / 18° Maresme sol sol sol sol sol nuvol_prim nuvol_prim
image/svg+xml 8° / 20° Garraf 6° / 18° Alt Penedès 5° / 19° Baix Llobregat 6° / 19° Vallès Occidental 6° / 20° Barcelonès 4° / 18° Vallès Oriental 9° / 18° Maresme sol sol sol sol sol variable variable

beteve el temps

Loading
Play
Jose Luis Sánchez

El carrer de París se suma al nou dibuix de carrils bici de l’Eixample

El carril bici del carrer de París és unidireccional en sentit Besòs i així complementarà el de Londres, que aviat serà d'un sol sentit, cap a Llobregat. Aquesta intervenció millora l'eix ciclista de l'Eixample, ja que el carrer de París és una via principal que connecta amb altres vials de l'Eixample. Ricardo Rojas, que hi passa sovint, destaca que "París es una via bastant principal, i et connecta amb Urgell".  Aquesta actuació se suma a les que van redibuixant el mapa de carrils bici de l'Eixample, després que el gener passat s'actués al de la Gran Via, baixant-lo de la vorera a la calçada.

Precisament la cruïlla amb Comte d'Urgell ha millorat en seguretat. I també els girs a la dreta, gràcies a la senyalització d'una zona avançada en els semàfors reservada per a les bicicletes. Tot plegat fa més amable la conducció. Entre els usuaris, John Pancho valora la seguretat que "aporta la nova intervenció" i Enric Vea i Ferrer en destaca "la seguretat i també la comoditat de conducció". Amb tot, aplaudeix que "ara ja connecta amb la Diagonal, cosa que em va molt bé per tornar a casa". 

En aquest punt amb Calàbria, el xamfrà s'ha ocupat amb un semàfor per a bicicletes, que permet distribuir millor el trànsit.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dl.

dt.

dc.

dj.

dv.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, diumenge 19 de novembre

  Avui, diumenge 19 de novembre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!