captcha

avui

matí

tarda

º
25 ° 31 °

dg.

matí

tarda

25 ° 29 °

dl.

25 ° 30 °

dt.

25 ° 30 °

dc.

20 ° 27 °

dj.

20 ° 27 °

La previsió

Més núvols

Aquest diumenge esperem un temps que continuarà tranquil però amb intervals de núvols alts i mitjans tant a primeres hores del matí com durant la tarda. Les temperatures pujaran lleugerament (tant màximes com mínimes) i, per tant, de dia tindrem valors que superaran els 30 graus a bona part de Barcelona. Dilluns els núvols augmentaran més però continuarà la calor i així es mantindrà fins dimecres, el dia del canvi, amb tempestes i temperatures cap avall.

image/svg+xml 29° / 23° Garraf 32° / 21° Alt Penedès 32° / 21° Baix Llobregat 34° / 23° Vallès Occidental 30° / 25° Barcelonès 33° / 23° Vallès Oriental 30° / 24° Maresme variable nuvol_prim nuvol_prim variable nuvol_prim variable variable
image/svg+xml 29° / 23° Garraf 32° / 21° Alt Penedès 32° / 21° Baix Llobregat 34° / 23° Vallès Occidental 30° / 25° Barcelonès 33° / 23° Vallès Oriental 30° / 24° Maresme nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim variable variable

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

Continuen les aglomeracions als accessos a la Barceloneta tot i les inversions

El consistori ha invertit 1,2 milions d'euros procedents de la taxa turística per reforçar el servei d'autobusos durant l'estiu, sobretot a la zona de la Barceloneta. Hi ha més freqüència de pas i s'han afegit més autobusos articulats, que tenen més capacitat que els estàndards. Tot i això, els veïns diuen que no noten cap canvi, perquè sempre van molt plens.

Pel que fa al metro, al gener es van iniciar unes obres de millora de l'accés a la parada de metro de la Barceloneta. Actualment només n'hi ha una sortida, ja que la segona es va haver de treure per fer possible la construcció de la ronda litoral als anys 90. L'entrada s'ha anat quedant petita, de manera que TMB va optar per ampliar-la.  Els treballs s'han anat allargant, i una gran part de la plaça de Pau Vila segueix obstruïda per les tanques de les obres. Està previst que el 30 de juliol estiguin enllestides les noves escales fixes, més amples que les actuals. També s'hi construiran unes escales mecàniques, però de moment no hi ha una data fixada. Alguns usuaris consideren que "s'està tardant massa" a acabar les feines d'ampliació de l'accés i que, ara per ara, estan dificultant més les entrades i sortides del metro que no pas facilitant-les.

Btvnotícies

Loading
Estem treballant per poder actualitzar els vídeos de les informacions
Compartir

Barcelona

º

dg.

dl.

dt.

dc.

dj.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dissabte 24 de juny

  Avui, dissabte 24 de juny

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!