captcha

avui

matí

tarda

º
32 ° 24 °

dj.

matí

tarda

27 ° 22 °

dv.

25 ° 19 °

ds.

26 ° 18 °

dg.

26 ° 18 °

dl.

27 ° 19 °

La previsió

Tarda insegura

Tarda primaveral des del punt de vista del cel, però encara estiuenca pel que fa a les temperatures. Les màximes podran tocar els 30ºC però aniran clarament de baixa a partir del vespre. Cel molt canviant, amb nuvolades arreu que podran deixar alguns xàfecs o tronades, més probables entrada la tarda i vespre. Demà baixaran clarament les temperatures, amb un cel variable però amb menys risc de pluja. ELs xàfecs i tempestes tornaran a guanyar terreny la nit de dijous, divendres i dissabte a la tarda, amb un ambient molt confortable.

image/svg+xml 22° / 30° Garraf 21° / 32° Alt Penedès 23° / 32° Baix Llobregat 22° / 33° Vallès Occidental 24° / 32° Barcelonès 21° / 32° Vallès Oriental 23° / 31° Maresme nuvol variable ruixat_nuvol ruixat_nuvol ruixat_tempesta nuvol ruixat_tempesta
image/svg+xml 22° / 30° Garraf 21° / 32° Alt Penedès 23° / 32° Baix Llobregat 22° / 33° Vallès Occidental 24° / 32° Barcelonès 21° / 32° Vallès Oriental 23° / 31° Maresme variable nuvol variable variable variable ruixat_nuvol ruixat_nuvol

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

“La contaminació causa tantes morts com el tabac”

Barcelona té massa cotxes per quilòmetre quadrat. És una de les conclusions de la trobada. De fet, la densitat de vehicles privats és quatre vegades superior a la de Londres. Les conseqüències són pitjors del que semblen. D'una banda per la qualitat de vida, els embussos, la brutícia i el soroll. De l'altra, per la salut.

En aquest sentit els científics alerten que les conseqüències per a la salut són molt greus. Carlos Dora no dubta a afirmar que el model de transport actual és més letal que certes malalties: "La contaminació de l'aire causa tanta mortalitat com el tabac, molt més que la malària, la tuberculosis i la sida", afirma el membre de l'OMS.

Per això els participants al Congrés demanen a les administracions que actuïn. Les solucions passen per fer més zones verdes, espais per a vianants i bicicletes i millores en el transport públic.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 28 de juny

  Avui, dimecres 28 de juny

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!