captcha

avui

matí

tarda

º
15 ° 5 °

dl.

matí

tarda

14 ° 5 °

dt.

15 ° 6 °

dc.

16 ° 5 °

dj.

17 ° 6 °

dv.

17 ° 6 °

La previsió

Arriben núvols

Aquest dilluns ens arriba la cua d'un sistema frontal que facilitarà el creixement de nuvolades a mesura que avanci el dia. A darrera hora l'ambient serà gris i durant la nit de dilluns a dimarts no es descarta algun plugim a la ciutat. La temperatura es mourà entre els 5 i els 15 ºC. La resta de la setmana es preveu molt estable i assolellada.

image/svg+xml 6° / 14° Garraf 5° / 13° Alt Penedès 5° / 13° Baix Llobregat 4° / 13° Vallès Occidental 5° / 15° Barcelonès 1° / 13° Vallès Oriental 4° / 13° Maresme nuvol_prim variable variable variable variable variable variable
image/svg+xml 6° / 14° Garraf 5° / 13° Alt Penedès 5° / 13° Baix Llobregat 4° / 13° Vallès Occidental 5° / 15° Barcelonès 1° / 13° Vallès Oriental 4° / 13° Maresme variable variable variable variable variable ruixat_nuvol ruixat_nuvol

beteve el temps

Loading
Redacció btvnotícies

Un motorista perd la vida en una rotonda a la Zona Franca

En el moment del sinistre s'han desplaçat fins al lloc dels fets efectius de la Guàrdia Urbana, de Bombers de Barcelona, i dels Serveis d'Emergències Mèdiques. La Unitat d'Investigació i Prevenció d'Accidentalitat de la policia s'ha encarregat d'investigar el xoc mortal.

Segons informa l'Ajuntament, fer canvis de carril sense precaució va ser la cinquena causa directe d'accidents de trànsit de l'any passat. Aquest tipus de sinistre va comportar un total de 753 accidents amb víctimes durant el 2016. El consistori demana màxima precaució en la conducció, que es respectin els límits de velocitat i les senyals de trànsit, no fer girs prohibits i mantenir la distància de seguretat. Aquest any a la ciutat hi ha 11 persones que han mort, sis de les quals són motoristes.

Btvnotícies

Loading
Compartir

Barcelona

º

dl.

dt.

dc.

dj.

dv.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, diumenge 17 de desembre

  Avui, diumenge 17 de desembre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!