Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
14 ° 5 °

dj.

matí

tarda

14 ° 4 °

dv.

16 ° 6 °

ds.

14 ° 4 °

dg.

14 ° 4 °

dl.

15 ° 4 °

La previsió

Ambient serè i fred

El primer dia de la primavera es preveu majoritàriament assolellat, malgrat que els termòmetres seguiran hivernals. La temperatura mínima baixarà fins a 1 ºC a la part alta i fins als 4 o 5 ºC al centre de la ciutat. Els valors màxims es mouran entre els 13 i els 14 ºC. A més, bufarà vent de gregal moderat i això encara accentuarà més la sensació de fred. Hi haurà mala mar.

image/svg+xml 4° / 14° Garraf 2° / 13° Alt Penedès 1° / 15° Baix Llobregat 1° / 13° Vallès Occidental 5° / 14° Barcelonès 1° / 13° Vallès Oriental 4° / 14° Maresme sol sol sol sol sol sol sol
image/svg+xml 4° / 14° Garraf 2° / 13° Alt Penedès 1° / 15° Baix Llobregat 1° / 13° Vallès Occidental 5° / 14° Barcelonès 1° / 13° Vallès Oriental 4° / 14° Maresme sol sol sol sol vent_2 sol vent_2

beteve el temps

Loading
Play
Clara Vera

Veïns i comerciants del Turó Parc denunciaran els carrils bici a la UE

Fa temps que els nous carrils bici del Turó Parc aixequen queixes de veïns i comerciants de la zona. Ara, han recollit gairebé 8.000 signatures per demanar l'eliminació dels carrils bici implantats a la zona: els de l'avinguda de Pau Casals, el carrer de Ganduxer i Dr. Fleming, i la posada en marxa imminent dels de Bori i Fontestà i Tenor Viñas. L'Associació de Veïns i Comerciants del Turó Parc vol fer arribar la seva denúncia a la Unió Europea. Asseguren que aquests carrils són innecessaris perquè els carrers ja estaven pacificats. Afegeixen que la construcció dels vials per a bicicletes els perjudiquen perquè ara hi ha més problemes de trànsit (conseqüència de la reducció de carrils de circulació per a vehicles) i d'aparcament (se n'han suprimit 300 places).

Un veí del carrer de Bori i Fontestà posa com a exemple que el carril de circulació per a vehicles s'ha reduït i ara "el radi de gir no és suficient perquè els cotxes entrin i surtin del garatge. S'estan fent malbé els pneumàtics dels cotxes, envaïm la vorera i el carril bici i això suposa un risc evident".

Menys clients

També els comerciants afirmen que els carrils bici els perjudiquen. La construcció d'aquests vials ha suposat la supressió de carrils de circulació per a vehicles i l'eliminació de 300 places d'aparcament. "Molta gent que venia al barri a comprar des de Pedralbes o altres zones ara no estan venint", assegura Bartolomé Criado, president de l'Associació de Veïns i Comerciants del Turó Parc. "Hi ha moltes més cues i el trànsit s'ha complicat moltíssim", afegeix el comerciant Josep Hernández, "i la gent si li costa i no té temps doncs no arriba".

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dj.

dv.

ds.

dg.

dl.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dimecres 21 de març

  Avui, dimecres 21 de març

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!