Per utilitzar el CAPTCHA, necessiteu l'extensió Really Simple CAPTCHA instal·lada.

avui

matí

tarda

º
27 ° 23 °

dg.

matí

tarda

28 ° 23 °

dl.

27 ° 23 °

dt.

27 ° 24 °

dc.

28 ° 24 °

dj.

28 ° 24 °

La previsió

Menys calor però més xafogor

Aquest dissabte hi haurà alguns núvols baixos que deixaran el cel mig enteranyinat. La temperatura baixarà respecte la jornada anterior i els termòmetres s'enfilaran fins als 27 ºC a tot estirar. Malgrat això els vents marítims faran pujar la humitat atmosfèrica i la xafogor serà acusada. També la nit de la revetlla de Sant Joan. Diumenge hi haurà més clarianes i la temperatura serà una mica més alta.

image/svg+xml 21° / 26° Garraf 20° / 29° Alt Penedès 22° / 29° Baix Llobregat 20° / 29° Vallès Occidental 23° / 27° Barcelonès 20° / 28° Vallès Oriental 22° / 26° Maresme variable variable variable variable variable variable variable
image/svg+xml 21° / 26° Garraf 20° / 29° Alt Penedès 22° / 29° Baix Llobregat 20° / 29° Vallès Occidental 23° / 27° Barcelonès 20° / 28° Vallès Oriental 22° / 26° Maresme variable nuvol_prim sol nuvol_prim variable variable variable

beteve el temps

Loading
Play
Jose Luis Sánchez

Protesta per la supressió del bus 41

Han recollit 4.000 signatures, han anat a l’Audiència Pública, s’han reunit amb el districte... però no han aconseguit l'indult per a la Línia 41 d'autobús. El bus desapareixerà dilluns quan entrin en funcionament tres noves línies de la xarxa ortogonal. Per això, una vuitantena de persones, sobretot gent gran, s'han concentrat aquest divendres davant d'una de les parades de la línia. No és la primera protesta que fan i diuen que no pararan fins aconseguir que els facin cas.

Connexió amb centres sanitaris

Els usuaris del 41 diuen que aquesta línia és imprescindible per connectar el barri amb el CAP Manso, l'Hospital Sagrat Cor o el nou Mercat de Sant Antoni. El problema principal és que la línia que substituirà el 41, la V9, pujarà per Entença i baixarà per Viladomat, però no circularà pels carrers de l'interior de Sant Antoni. Això, diuen els veïns, els obligarà a caminar més o fer transbordament. "Hem de tenir en compte que estem a l'esquerra de l'Eixample, on la població és d'una edat avançada", es queixa la Montserrat Gisbert, membre de la plataforma, "i les persones grans no poden anar saltant d'autobús en autobús".

Pissarello també hi veu beneficis

El districte reconeix aquests problemes, però insisteix en els beneficis del canvi. El regidor de l'Eixample, Gerardo Pissarello, admet que la supressió del 41 deixa el barri sense una connexió directe amb l'hospital, però també hi veu avantatges: ""Quan parlem de les freqüències passem de 20 a 8 minuts", argumenta.

Els usuaris diuen que no es quedaran de braços plegats i anuncien noves accions de protesta. De moment, estan parlant amb altres entitats i associacions afectades pels canvis de línies per anar tots a l'una.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dg.

dl.

dt.

dc.

dj.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dissabte 23 de juny

  Avui, dissabte 23 de juny

   • 09/11/2018 18:00 hEstà passant

   Publicitat

   Publicitat

   Notícies per districte

   Publicitat

   Més vist

   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!