captcha

avui

matí

tarda

º
25 ° 16 °

dg.

matí

tarda

22 ° 16 °

dl.

23 ° 17 °

dt.

24 ° 17 °

dc.

24 ° 18 °

dj.

24 ° 19 °

La previsió

Puja la temperatura

El cap de setmana comença amb cel clar i temperatura més alta que la del dia anterior. S'esperen valors màxims de fins a 24 o 25 ºC. Durant la tarda de dissabte arribaran algunes nuvolades que es compactaran durant el vespre i la nit. Serà llavors quan podrà caure algun ruixat a la ciutat. Diumenge es mantindran alguns núvols i l'ambient serà clarament més fresc, amb màximes de fins a 22 ºC.

image/svg+xml 15° / 24° Garraf 13° / 24° Alt Penedès 15° / 25° Baix Llobregat 14° / 26° Vallès Occidental 16° / 25° Barcelonès 14° / 25° Vallès Oriental 16° / 25° Maresme sol sol sol sol sol sol sol
image/svg+xml 15° / 24° Garraf 13° / 24° Alt Penedès 15° / 25° Baix Llobregat 14° / 26° Vallès Occidental 16° / 25° Barcelonès 14° / 25° Vallès Oriental 16° / 25° Maresme nuvol_prim nuvol_prim nuvol_prim variable nuvol_prim variable nuvol_prim

beteve el temps

Loading
Txell Partal Maresma

TMB prepara un dispositiu especial per la manifestació d’aquest dissabte

A més, TMB ha preparat un dispositiu especial per tal de desplegar més personal i efectius de seguretat a les estacions per tal d'ordenar la mobilitat tant el principi com al final de la manifestació convocada a les cinc de la tarda d'aquest dissabte. Està previst, que la manifestació ocupi l'eix central de passeig de Gràcia amb la capçalera situada al carrer Aragó i baixarà fins a la Gran Via de les Corts Catalanes.

Per altra banda, els talls de trànsit  al centre comportaran desviaments i limitacions en 24 línies de bus, inclosos el Bus Turístic. Entre les 16 h i les 21 h es produiran aquests desviaments però s'intentarà mantenir la regularitat del servei en les zones fora de l'àmbit de l'afectació.

Des de TMB també recorden que aquest cap de setmana està fora de servei la línia 9 Sud de metro, amb motiu de les proves del sistema de circulació de trens que s'està fent per tal de posar en funcionament de la línia 10 Sud.

Tenint en compte tot això de TMB recomanen l'ús de transport públic, especialment el metro, en tots aquells desplaçaments que es facin aquest dissabte a la tarda. Per altra banda, recomana a la gent que tingui previst moure fer-ho a més temps de l'habitual. 

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

dg.

dl.

dt.

dc.

dj.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, dissabte 21 d'octubre

  Avui, dissabte 21 d'octubre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!