2.500 ioguis envaeixen l’Arc de Triomf

La trobada Free Yoga arriba a la sisena edició, convertida en la classe de ioga a l’aire lliure més multitudinària de l’estat espanyol

La Free Yoga va arribar a Barcelona fa sis anys i durant aquest temps s'ha consolidat com un dels esdeveniments d'aquesta disciplina amb més poder de convocatòria a Espanya. L'organització ha tornat a preparar una sessió de ioga gratuïta, i a l'aire lliure, que ha durat una hora i mitja amb la professora Mercedes de la Rosa.

Des de la primera edició, el 2012, la trobada anual ja ha aconseguit implicar més de 20.000 participants en total i enguany, més de 2.500 persones han repetit l'experiència a l'Arc de Triomf. La professora Mercedes de la Rosa ha explicat com fer una sèrie d'exercicis que poden servir com a tutorial per aquells que vulguin continuar formant-se en aquesta disciplina.

La cita vol potenciar la salut física a través del ioga i la tranquil·litat en entorns urbans i també s'ha celebrat a Madrid i altres ciutats com Xangai, Dubai i Milà. Aquesta ha estat la sisena trobada a Barcelona però l'onzena en total.

La pròxima cita de la Free Yoga by Oysho serà al setembre a Madrid.