18 detinguts en una operació dels Mossos al Port Olímpic i al Poblenou

Els Mossos d'Esquadra han detingut 18 persones en un dispositiu nocturn a les zones d'oci del Port Olímpic de Barcelona i del barri del Poblebnou. L'operatiu policial es va desenvolupar el cap de setmana passat i, entre els detinguts, hi ha sis menors d'edat.

Dels 18 detinguts, sis estan acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i 12 -dels quals sis són menors d'edat-, per robatoris violents o furts. L'objectiu de l'actuació policial era controlar els petits fets delictius que solen tenir més incidència en aquestes dues zones d'oci i que, segons els Mossos, s'accentuen lleugerament amb l'arribada del bon temps.

La primera actuació rellevant del cap de setmana es va produir la matinada de divendres a dissabte, quan una patrulla va detenir quatre homes per tràfic de drogues i van recuperar els diners de la venda, a més d'intervenir embolcalls amb cocaïna, marihuana i metamfetamines. La mateixa nit, es va detenir un home que estava forçant vehicles estacionats al carrer i sis joves en una discoteca com a presumptes autors d'un robatori amb violència.

Dissabte a la tarda, es van detenir dues persones més, acusades d'un delicte de robatori en un centre comercial i, a la nit, van ser arrestats dos llauners que oferien substàncies estupefaents. Els darrers detinguts van ser tres menors, acusats de robar un telèfon mòbil i colpejar un home.

12 dels detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs. Els sis detinguts menors d'edat van passar a fiscalia i posteriorment van ser lliurats als seus pares.