13 ferits en l’accident a Zamora d’un autobús que feia la ruta Barcelona-Vigo

13 persones han quedat ferides aquest dilluns al matí en l'accident de l'autobús que feia la ruta Barcelona-Vigo, a la carretera N-610, a l'altura de la població de Fonts de Ropel (Zamora). L'accident entre l'autobús i un tractor s'ha produït cap a dos quarts de nou del matí. El conductor de l'autobús i una de les passatgeres han quedat ferits greus. El conductor del tractor i una desena de viatgers han tingut ferides lleus.

Cinc dels ferits els han portat a l'hospital Virgen de la Concha de Zamora. Es tracta del conductor de l'autobús, amb un traumatisme toràcic; la passatgera ferida greu, amb una fractura a l'húmer; i el conductor del tractor, pendent que li facin proves. També hi han portat dos dels passatgers, que ja tenen l'alta. Als altres sis passatgers, els han traslladat a l'hospital de Benavente. D'aquests, cinc ja tenen l'alta i es preveu que el sisè surti en les pròximes hores del centre sanitari.

L'autocar va sortir de Barcelona diumenge a la nit per anar cap a Galícia. A les 8.25 h del matí, el 112 ha rebut l'avís de l'accident. El xoc s'ha produït quan el tractor s'ha incorporat a la carretera que va de Benavente a Palència. El trànsit hi ha quedat tallat fins a les 12 del migdia.