10 rutes per apropar la tecnologia del Mobile a la ciutadania

La fundació Mobile World Capital Barcelona continua l’aposta per fer arribar la innovació tecnològica més enllà dels límits del congrés

Entre les novetats que hi ha en la programació complementària al congrés de mòbils hi ha una desena de rutes a cada districte de la ciutat. Seran la setmana prèvia al congrés i segons el director general de la fundació, Aleix Valls, servirà per "convidar la ciutadania a conversar sobre els canvis tecnològics des d'àmbits molt diversos". En cadascuna d'aquestes rutes hi participarà un expert en noves tecnologies. Aquest 2017 també hi haurà rècord d'empreses catalanes en el congrés de mòbils: n'hi participaran 105.

Un any més, la fundació Mobile World Capital Barcelona aprofitarà la celebració del congrés de telefonia mòbil per estendre el coneixement sobre innovació tecnològica a tota la ciutat. Per l'alcaldessa, Ada Colau, activitats com les 10 rutes suposen "potenciar l'efecte Mobile per potenciar l'entorn". En aquest sentit, el director general de la fundació, Aleix Valls ha assegurat que "es convida els veïns a participar, reflexionar i conversar sobre el procés de canvi que estem vivint".

Pel que fa a la participació d'empreses catalanes en el congrés, aquest any se superarà el màxim històric. Segons el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, "per primer cop n'hi haurà més de 100", i està previst que 105 tinguin un estand. D'aquestes, 68 seran presents al Mobile a través d'espais habilitats per la Generalitat, mentre que la resta tindran les seves pròpies localitzacions.