Segona jornada del 080, a ple rendiment

El 080 Barcelona Fashion continua a ple rendiment mostrant el bo i millor dels dissenyadors catalans. Al matí la passarel·la de la Llotja de Mar ha exhibit les col·leccions de Pablo Erroz, Krizia Robustella, Punto Blanco i Txell Miras, i a la tarda ha estat el torn de Miriam Ponsa, Escorpion i Sita Murt. L'encarregat de tancar aquesta segona jornada serà el dissenyador Manuel Bolaño.

La passarel·la del 080 Barcelona Fashion l'ha estrenada aquest dimarts Krizia Robustella. La dissenyadora ha presentat la col·lecció 'Black street', un homenatge als rapers adinerats en què els xandalls i els abrics de pell es combinen en un estil urbà. L'ha seguit Pablo Erroz, que ha presentat la col·lecció 'Perception'. El dissenyador mallorquí ha exhibit peces de talla ampla, d'estil dels 70 i 80 fet amb presència de la napa, les llanes i les brillantines.

A la tarda ha pujat a la passarel·la Miriam Ponsa amb una col·lecció inspirada en el món de l'aviació, amb la qual la dissenyadora ha volgut fer un petit homenatge a les primeres dones que van ser pilots d’avió. Seguidament ha desfilat Escorpion, que ha presentat peces per a la propera temporada tardor-hivern inspirades en el mar. La marca Sita Murt -ara sota la batuta d'Isabel Esteve, filla de la dissenyadora, que va morir a finals de 2014- ha apostat un cop més per peces simples i còmodes, des de teixits sedosos i fluids fins a llanes i punt, en què predominen sobretot els colors marrons, crus i vermellosos. La desfilada que tanca aquesta segona jornada del 080 és la de Manuel Bolaño.