El 080 Barcelona Fashion aixeca el teló a la Sala Tallers del TNC

Fins al divendres, 3 de febrer, les propostes de 33 dissenyadors i marques pujaran a l’escenari

La 19a edició del 080 Barcelona Fashion ha obert portes aquest dilluns al Teatre Nacional de Catalunya. La moda infantil de Boboli ha estrenat la passarel·la.

De les 33 desfilades que es podran veure al 080 Barcelona Fashion des d’aquest dilluns i fins divendres, quatre seran l’estrena al certamen de dissenyadors emergents. Un dels canvis d’aquesta edició és que a les desfilades s’hi podran veure peces tant d’hivern com d’estiu. Així, el 080 s’adapta a la nova tendència del “see now, buy now”, és a dir, respondre a la demanda dels clients de comprar roba que ja es podran posar, sense esperar el canvi d’estació.

La moda infantil ha estat la protagonista del primer matí del 080 Barcelona Fashion. Boboli s’ha inspirat en el tràfec dels aeroports en la primera desfilada del dia. L’ha seguit les propostes de CNC by Cóndor. A la tarda, han pujat a la passarel·la els guanyadors de l’any passat del Premi Nacional al Disseny Emergent, la firma Blame, i del Premi Nacional a la Millor Col·lecció, el dissenyador Miquel Suay. La primera jornada ha acabat amb una marca fidel al certamen, TCN.

El dissenyador italià Pierre Cardin és el convidat estrella de la 19a edició del 080 Barcelona Fashion.

Al llarg de la setmana, passaran per la Sala Tallers noms que ja són tot un clàssic del 080, com Josep Abril, Custo Barcelona, Escorpion, Antonio Miró, Lola Casademunt o Punto Blanco.

El vestíbul del TNC, una porta oberta al 080 Barcelona Fashion

Un any més, el 080 dedica un espai per apropar la moda al gran públic. Enguany, l’Open Àrea s’ubica tant al vestíbul del TNC com a l’exterior del teatre. El 080 Fashion Market aplega més d’una vintena de botigues efímeres i, per primer cop, s’hi podran comprar algunes de les peces que es veuran a la passarel·la. També s’hi poden veure exposicions com la de tesines de les escoles de moda o la NEO2 Photo Shoot Exhibition, que mostrarà els fotoreportatges que van realitzar estudiants de fotografia i de disseny de moda en la darrera edició del certamen.

080 Fashion Market al TNC